egyedi fülbevalók

Hogyan viseld az egyedi fülbevalókat?

Ha be szeretnél szerezni néhány különleges ékszert, akkor rendkívül gazdag repertoárból válogathatsz. Ez abban az esetben is igaz, ha épp az egyedi fülbevalók között nézelődsz. Ha sikerül ráakadnod egy tetszetős darabra, akkor viszont érdemes átgondolni néhány fontos dolgot, mielőtt összeállítod a szettedet. Amennyiben a fülbevaló már messziről kitűnik a tömegből az érdekes színeivel, formáival, akkor inkább klasszikus ruhadarabokat vegyél fel hozzá. Utcai öltözék esetén egy egyszínű póló, illetve farmer megteszi a hatását, alkalmi viseletkor pedig a klasszikus koktélruha vagy nadrágkosztüm, esetleg fehér ing, fekete szoknyával vagy nadrággal párosítva remek választásnak bizonyul.

Ha az időjárás miatt kabáttal is ki kell, hogy egészítsd a szettedet, akkor az egyszerű szabású, letisztult színvilágú fazonok remekül kiegészítik az extravagáns ékszert. A ruhadarabok mellett természetesen arra is érdemes figyelmet fordítanod, hogy milyen más ékszerekkel fogod összepárosítani az újonnan megvásárolt egyedi fülbevalókat.

Ezzel kapcsolatban jó iránymutatást adhat a népszerű mondás, miszerint a kevesebb néha több. Ez azt jelenti, hogy egy vagány, feltűnő darab adott esetben önmagában is megállja a helyét, anélkül, hogy más ékszereket is felvennél mellé. Ezeket a szempontokat már akkor érdemes átgondolnod, amikor belemélyedsz az egyedi fülbevalók varázslatos világába, hiszen hiába veszel meg egy mutatós darabot, ha utána kiderül, hogy nincs mivel felvenned. Érdemes tehát átvizsgálnod a gardróbod tartalmát, mielőtt nekilendülnél az ékszervadászatnak.

Persze azt is csinálhatod, hogy a kiszemelt darabokhoz rögtön megvásárolsz néhány ruhadarabot is, ebben az esetben viszont több pénzt kell kiadnod a pénztárcádból. Bárhogy is döntesz, a lényeg, hogy az ékszereid és a ruháid mindig maximális összhangban legyenek egymással. Ezt szem előtt tartva válogass az egyedi fülbevalók között, és ha rátalálsz azokra, amiket minden szempontból megfelelőnek tartasz, akkor azonnal csapj le rájuk! Egy kis szerencsével kedvező ajánlatokat is találhatsz, amik lehetővé teszik, hogy a kedvenceidet az eredeti ár töredékéért vásárold meg.

© 2020 Ékszeres . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.