pénztárca női

Pénztárca női igényekre szabva

Bizonyára te is megtapasztaltad már, hogy milyen fontos, hogy a pénztárcádban gyorsan megtaláld a fizetőeszközöket, a kártyákat vagy épp, amire szükséged van. A kasszánál az esetek többségében nincs idő arra, hogy hosszasan vizslasd a tárcád beltartalmát, anélkül, hogy a sorban mögötted állók ne néznének rád sürgetően.

Szerencsére ma már bőven akad olyan gyártó cég, akik pontosan tudják, hogy mi kell a nőknek, és a termékeikkel sikerül megütniük a mércét. Ha egy pénztárca női igényekre van szabva, akkor sok minden elfér benne. Nem csak a készpénz, hanem a bankkártyák, a törzsvásárlói kártyák, az akciós kuponok, a jótállási jegyek és a számlák is. Ki tudja, mikor lesz szükség valamelyikre?

A nők nem szeretik a véletlenre bízni a dolgokat, ezért a biztonság kedvéért mindent eltesznek, naná, hogy a pénztárcájukba. A nagy méret tehát alapelvárás, de persze inkább hosszúkás legyen, mintsem széles, mert akkor kényelmesen elfér a kézben, még akkor is, ha kis tenyérrel áldott meg az ég. Az, hogy az adott pénztárca a női kézben, hogy néz ki, közel annyira fontos, mint az, hogy milyen ruhadarabokat viselsz.

Ha nem passzol a többi cuccodhoz, vagy nincs összhangban a saját ízléseddel, akkor szinte biztos, hogy a tárcád többet lesz a fiókod mélyén, mint a kezed ügyében. Éppen ezért érdemes olyan darabot választanod, ami minden szempontból megfelel az elvárásaidnak. Ha egy pénztárca a női igények szerint kerül legyártásra, akkor garantáltan örömöd leled majd a használatában, még akkor is, ha a korábbi vásárlásaid miatt megcsappan benne a készpénz mennyisége.

© 2020 Ékszeres . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.