nyakék

Válassz ékszert a horoszkópod szerint! – 1. rész

A nők imádják az ékszereket, hiszen rendkívül esztétikussá teszik a kinézetüket. A legjobban mégis azok a darabok állnak közel a szívükhöz, amelyek tökéletesen passzolnak a személyiségükhöz. Ha épp te is az ékszerválasztás kellős közepén vagy, akkor van egy tuti tippünk: válassz a horoszkópod alapján, hogy olyan szépségek kerülhessenek a birtokodba, amik azonnal elkápráztatnak, és néhány viselést követően a kedvenceiddé válnak.

A kosok igazi fanatikusok, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy elérjék a céljaikat, és megóvják a szeretteiket. Számukra ideális választás lehet egy fejedelmi nyakék, ami fehér aranyból készül, a rajta csüngő medál különleges formát ölt, és mélybordó díszítéssel rendelkezik. A bika hölgyek sokkal kényelmesebbek a kosoknál, ők inkább a hedonista élvezeteket hajtják, mintsem célokért küzdenének. Ami az ékszerviselési szokásaikat illeti, szeretik a kifinomult, ízléses darabokat, amiket apró, színes drágakövek díszítenek.

Az ikrek gyereklelkű felnőttek, akik mindig készen állnak egy kis játékra. Nem számít, hogy egy utazásról, buliról vagy más kalandos dologról van-e szó, ők biztosan vehetők rá. Az ékszerek tekintetében előnyben részesítik a praktikus darabokat, amik ízlésessé, színessé teszik a hétköznapi öltözéküket. A rák nők szeretnek megbújni a családi fészekben, ugyanis akkor érzik magukat jól, ha mindig körbeveszik a családtagok, barátok. Természetesen ők sem vetik meg a csinos ékszereket, például egy apró medállal kiegészülő, klasszikus tervezésű nyakék telitalálat számukra.

Az oroszlánok igazi királynők, akik imádnak társaságban lenni, és ott központi szerepet betölteni. Hozzájuk elsősorban azok a fülbevalók, nyakékek és gyűrűk dukálnak, amik a színükkel, formájukkal azonnal felkeltik mások figyelmét. A szűz hölgyek mindent megtennének annak érdekében, hogy kihozzák magukból a maximumot, mind munkatársként, mind pedig családanyaként. Számukra remek választás egy narancs vagy vörös aranyból készülő nyakék, amin egy nagyobb méretű drágakő díszeleg.

© 2024 Ékszeres . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.