kristály karkötő

Babaváró kristály karkötő ajándékba

Kiderült, hogy néhány hónap múlva kisbabának ad életet a barátnőd, és meg szeretnéd lepni valami igazán különleges és szívhez szóló ajándékkal? Akkor egyértelműen a babaváró kristály karkötő lesz a tökéletes választás, amit készen is megvásárolhatsz, de ha érzed magadban felgyúlni a kreativitás szikráját, akkor akár saját kezűleg is elkészítheted.

Az ásványékszerek kétségkívül a jótékony hatásukról híresek, mindamellett persze, hogy meglehetősen szemrevalók, és hamar elnyerik a hölgyek tetszését. Mivel a kristály karkötőnek most az a feladata, hogy testileg és lelkileg is erőssé tegye az anyai örömök elé néző barátnődet, ezért olyan ásványokat kell összeválogatnod, amik ebben nyújtanak segítséget. Az achát megvédi a viselőjét a bajtól, a váratlanul felmerülő, negatív eseményektől, csalódásoktól.

Az amazonit megsokszorozza a lelkierőt, és olyan helyzetekben is erőssé teszi tulajdonosát, amik nagy kihívás elé állítják. A holdkő nyugtató hatásáról híres, nagy segítséget nyújt a megalapozott és az alaptalan félelmek, aggályok mérséklésében. A jade pozitívan befolyásolja a termékenységet, és erőssé teszi a magzatot.

Ezek közül bármelyik ásványkő alkalmas arra, hogy elkészítsd a személyre szabott babaváró kristály karkötőt, de a legjobb, ha többfélét is kiválasztasz, és kombinálod őket egymással. Lényegtelen, hogy milyen sorrendben fűzöd fel az ásványkő szemeket, bátran hagyatkozhatsz arra, hogy melyik színek mutatnak jól egymás mellett. Ha pedig még tökéletesebbé szeretnéd tenni a végeredményt, akkor köztes elemekkel és apró függőkkel is feldíszítheted a babaváró kristály karkötőt.

© 2020 Ékszeres . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.