ásványékszer

A szivárvány holdkőben rejlő erő

A holdkő az egyik legkedveltebb női ásvány, ami különleges tulajdonságainak és jótékony hatásainak köszönhetően vált széles körben elterjedté. A természetes módon előforduló változatok általában nem áttetszők, mint ahogy azt sokan gondolják, sokkal inkább a krémfehér vagy a szürkésfehér árnyalatra hasonlít a színük, és itt-ott fekete foltok teszik még különlegesebbé a kinézetüket.

Ha az ásványköveket kézbe vesszük, és kicsit megforgatjuk őket, akkor könnyen észrevehetjük a szivárvány színű csillogást, ami a holdkövek egyik legfőbb jellegzetessége. Ami a jótékony hatásait illeti, szinte azonnal érezhető, hogy nyugtatóan hat a lelkünkre. Nem számít, hogy racionális vagy irracionális félelmekről van-e szó, bármelyik mérséklésében, elcsitításában segítenek a holdkövet tartalmazó ásványékszerek.

Ha telihold idején álmatlansággal küzdünk, és a megszokottól többet idegeskedünk, aggódunk, akkor is érdemes bízni a holdkő hatásaiban, ugyanis a viselésével hamar túllendülhetünk ezeken a problémákon. A holdkövet nem véletlenül nevezik a nők ásványkövének, hiszen nagy szerepet játszik abban, hogy a hormonháztartás egyensúlyban legyen, még akkor is, ha a menstruációs ciklusunk kellős közepén vagyunk.

Emellett a klimax tüneteinek mérséklésére is remek választásnak bizonyulnak ezek a kincset érő ásványékszerek, mindamellett, hogy a csontritkulás, a hajhullás és a vérkeringési problémák megelőzésében is nagy szerepet játszanak. Ha kíváncsi vagy a holdkő ékszer kínálatra, akkor itt az idő, hogy alaposan feltérképezd!

© 2024 Ékszeres . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.