egyedi ékszerek

Tippek az egyedi karikagyűrű rendeléshez

A házasulandó párok mindig nagy körültekintéssel választják ki azokat a gyűrűket, amiket majd egymás ujjára húznak a nagy napon. A repertoár már olyan színessé vált, hogy legfeljebb csak a bőség zavara gátolhatja meg a fiatalokat abban, hogy kiválasszák a tökéletes ékszereket. Sokan mégis úgy döntenek, hogy egyedileg készíttetik el a jelentőségteljes gyűrűket, mert azt szeretnék, hogy azok pontosan olyanok legyenek, mint amilyennek megálmodták őket.

Az egyedi ékszerek különlegessége abban rejlik, hogy személyesebbek, mint a boltok polcain heverő, készen megvásárolható társaik. A vésés, gravírozás például remek választás, hiszen betűket, dátumot, sőt még akár ujjlenyomat részletet is meg lehet jeleníteni a karikagyűrűk belső vagy külső oldalán.

Persze nem ez az egyetlen módja annak, hogy az ékszerek olyanok legyenek, mint ahogy a nagy könyvben meg van írva. A kőválasztás sem elhanyagolható szempont, egy vagy több apró, de annál látványosabb drágakő – például gyémánt vagy zafír – varázslatossá teszi az egyedi ékszerek kinézetét. Persze nem feltétlenül kell ragaszkodni a kődíszítéshez, legfeljebb csak akkor, ha a pár hölgy tagja él-hal a gyönyörű drágakövek viseléséért.

Annak sincs akadálya, hogy a karikagyűrűk egyszerre többféle színű aranyból készüljenek, hiszen a fehér, sárga, vörös és narancs színű árnyalatok is rendelkezésre állnak. Bárhogy is dönt az ara, illetve a vőlegény, nagyon fontos, hogy az elképzeléseik összeegyeztethetők legyenek, elvégre az esküvői ceremóniát követően a pár mindkét tagjának viselnie kell az egyedi ékszereket.

© 2024 Ékszeres . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.