bizsu ékszerek

Bizsu ékszerek tisztítása házilag

Ha fel szeretnéd frissíteni az otthoni ékszerkollekciódat, akkor gazdag repertoárból válogathatsz az ékszerüzletekben. A bizsu ékszerek már hosszú évek óta kedvelt portékának minősülnek, ami nem is meglepő azt tekintve, hogy rengeteg szép darabot lehet találni, amiket szinte potom pénzért lehet megvásárolni.

Az egyetlen hátrányuk, hogy bizonyos idő elteltével elszíneződnek, és emiatt elveszítik a varázsukat. Szerencsére van néhány egyszerű módszer, melyekkel könnyedén meg lehet tisztítani őket. Tudtad, hogy a fogkrém nem csak a fogaid ápolására, tisztán tartására jó, hanem a bizsu ékszerek helyreállítására is? Nyomj rájuk egy kicsit belőle, majd egy kiselejtezett, lehetőleg puha fejű fogkefével finoman dörzsöld át rajtuk.

Néhány percig hagyd állni, majd pedig alaposan öblítsd át őket tiszta vízzel. A szódabikarbónáról sokan ódákat zengenek, ami nem véletlen, hiszen rengeteg mindenre felhasználhatók. Igen, többek között az ékszertisztításra is. Szárazon töröld át velük az ékszereidet, majd ismételd meg a műveletet, de ezúttal a bevizezett ujjadat is használt, végül pedig mosd le bő vízzel. Hidd el, csodát fogsz látni!

Ha a filléres módszerek nem hozzák a várt eredményt, akkor érdemes kipróbálnod a boltokban kapható ékszertisztító kendőt is, amivel akár a bizsu ékszerek tisztítása is könnyedén megvalósítható. Bár egy speciális hatású kendőről van szó, mégis a fogkrémes vagy szódabikarbónás módszert követően érdemes alkalmazni, önmagában ugyanis nem túl hatékony. Ha óvatosan áttörlöd velük a kedvenc fülbevalóidat, nyakláncaidat, karkötőidet, akkor azok úgy fognak ragyogni, mint talán még soha.

© 2024 Ékszeres . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.