nyakék

Nyakék választás dekoltázs szerint

Ha reggel még halvány lila fogalmad sincs arról, hogy milyen ruhákat fogsz aznap viselni, akkor semmiképp se állj neki összeválogatni az ékszerszettedet, mert azt úgyis az öltözékedhez kell igazítanod. A megfelelő nyakék kiválasztásában nagy szerepet játszik a felsőruházatod – pólód, blúzod, inged – kivágása, egészen konkrétan az, hogy milyen lesz a dekoltázsod.

Ha odakint csípős az időjárás, és úgy döntesz, hogy garbót húzol, akkor mindenképp olyan nyakláncot válassz, ami hosszan lelóg a mellkasodra. Ez lehet egy vékony lánc, aminek a végén egy nagyobb, feltűnőbb medál, kristály vagy gyöngy csüng, de akár a több soros ékszerek is ideális választásnak bizonyulnak. A környakú felsők esetében értelemszerűen már más a helyzet.

Azokhoz remekül passzolnak a gallér típusú nyakláncok, amik teljesen rásimulnak a nyakadra vagy a kulcscsontodra. Ebben az esetben legfeljebb csak a nyakék vastagságán, színén érdemes elméláznod. Az U kivágású felsőkhöz válassz lelógó függőkkel díszített ékszert, azok ugyanis erős kontrasztot alkotva remekül mutatnak a csupasz bőrön. A legjobb, ha a függők középen a leghosszabbak, a váll felé haladva pedig egyre rövidebbek.

A gallérral rendelkező ingek, blúzok esetében már nehezebb dolgod van, hiszen ezek a felsők alig hagynak helyet az ékszereknek. Ilyenkor egy vékony láncú, rövid ékszer jelentheti a tökéletes megoldást. Az ejtett nyakú ruhákkal szintén vigyázni kell, mert nehezen lehet találni olyan nyakéket, ami jól passzol hozzájuk. Ebben az esetben szintén a kisebb, visszafogottabb darabok viselése javasolt.

© 2024 Ékszeres . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.